Articolele pe site, ce sunt ? Si cat de importante sunt ?

Internetul reprezinta societatea aleasa a cuvintelor si a informatiilor create cu ele ! Nimic mai adevarat !

Dar DE CE stai pe internet ? Ar fi o intrebare la moda azi ! Pentru ca vreau sa aflu informatii ! Acesta ar fi raspunsul, am devenit ” bureti ” informationali, cautam sa stiim totul sau macar sa avem habar ! Acest lucru a devenit profitabil pentru cei ce au site-uri si inteleg ce inseamna PROMOVAREA !

Pentru a promova cu succes un site inseamna efortulul sustinut si constant al tau in ce priveste scrierea de articole interesante pe site-ul tau, cam asa ar suna o definitie mai arbitrara ! Dar stim ca nu este asa trebuie sa fie si interesant acel articol ca sa poate fi citit si sa contina informatii cautate de catre cel ce va viziteaza site-ul.

Primul aspect : Titlul ! …. Rolex si-a ales invingatorul ! Federer va fi imaginea lui !

Trebuie sa contina exact ce crezi tu ca doreste sa gaseasca publicul vizat in site-ul tau ! Daca tu doresti sa aduci pe site-ul tau, despre ceasuri, un public ce este interesat de cumpararea de ceasuri , atunci publici un articol despre sport si implicarea unui sportiv in promovarea acelui ceas sport ! Si vei avea segmentul celor iubitori de sport si a celor cae asociaza tenisul cu marca cea mai de top de ceasuri, Rolex!

Continutul articolului trebuie sa aiba legatura cu titlul neaparat, altfel vei avea un vizitator nemultumit si-ti va tine minte numele site-ului cu o conotatie negativa !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *