Cum promovez site-ul meu ?

Promovarea unui site-ului nu este chiar atat de grea . Este nevoie de doar un pic de efort, un pic de gândire, şi de răbdare. Este esenţial să se înţeleagă că promovarea site-ului este pe termen lung ! Daca o faci tu ! Insa mai este nevoie si de efort constant. Puteţi obţine aceasta promovare în motoarele de căutare, în zile , săptămâni,luni sau ani pentru a dezvolta un site care sa intre clasamentele de top si deci va fi si vizitat de multi oameni. Deci este simplu ?! Gandeste-te ca din acest site te vei imbogati sau vei pierde banii investiti pentru a te autoeduca in acest domeniu! Vrei sa devi programator? Nu!?

Deci , daca te simti copleşit de toate tutorialele şi sfaturile de pe internet, nu te gandi ca trebuie sa le faci pe toate aceste lucruri peste noapte. Oamenii gresesc cand se grăbesc!

Veti vedea ca mai simplu este ca faceti acest lucru cu ajutorul unei agentii de web design care poseda experienta si au tot ce le trebuie sa va satisfaca cerintele intr-un timp de o suta de ori mai mic ! E bine sa stiti totusi ce sa cereti si ce vi se va cere de la acesti furnizori de servicii de promovare !

1-Daca vindeti sau doriti ceva asigurativa ca acest lucru este promovat.

2-Site-ul dvs.trebuie sa fie si sa arate corespunzator altfel vizitatorul odata ajuns sa nu aiba un contact dezagreabil ,erori de program -site sau culori tipatoare sau greseli gramaticale!

3-Alegeti cuvintele cheie impreuna cu cei ce va optimizeaza site-ul si vi-l promoveaza.

4-Sa fie prezent si promovat in cele mai importnate motoare de cautare.

5-Cercetati daca cei care va fac promovarea au mai facut si pentru altii si cat de bine.

6-Informativa despre aspectele acestea pentru ca de ele apartine viitorul vanzarilor dvs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *