Doua moduri simple de a promova site-ul meu

Toată lumea ştie că promovarea site-ul este vitala pentru succesul sau . Vestea bună este că promovarea site-ul dvs. se reduce la două strategii simple: Creearea de conţinut captivant pe care vizitatorii site-ului şi motoarele de căutare sa le gaseasca captivante si a doua chestuine este sa creezi link-uri catre site-ul tau .

Ce inseamna continut captivant ? Ceva de genul : O noua descoperire extraordinara! Viata pe marte! Ar fi o stire ce va opri vizitatorul pe site-ul dvs. Apoi intreaba-l daca nu doreste sa se aboneze la stirile tale , cere-i sa voteze calitatea materialului dand click intr-o casuta ce ai desemnate niste stelute .

Un alt aspect , stirile trebuie sa fie bine editate, fara greseli gramaticale sa aiba o buna semantica si ai grija sa fie scurte si la obiect . Creeaza-i un modul de a raspunde sau de a comenta stirea!

Cum reusesti tu sa -ti promovezi site-ul nu reprezinta altceva decat o practica veche de mii ani si reprezenta abilitatea de a stii sa vinzi .Pe vremuri negutatoria era una din cele mai ravnite si interesate activitati ! Nu oricine reusea sa devina Negutator! Trebuia sa cunosti cum sa vorbesti cu interlocutorul sa-i faci o buna impresie, sa aiba incredere in tine si sa cumpere si a doua oara ! Exact ca acum pe internet ,tu promovezi ceva ,vinzi ceva , in functie de cum o faci atatia vizitatori vei avea!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *