De ce trebuie sa-mi promvez site-ul ?

Problema este cu totul alta nu de ce pentru ca altfel nimeni nu te va vedea pe internet si nu te va gasi, decat daca tu trimiti adresa ta prietenilor tai ! Intrebarea ar fi cum as putea sa o fac cu costuri mici !? O metoda buna, simpla si eficienta este ” „articolul de marketing ” ! Sigur aveti un produs de promovat chiar si site-ul dvs poate fi numit – produs !

Articolul de marketing vă ajută în acest domeniu, vă arată o modalitate simplă de a stimula rank-ul paginii. Un articol bine facut si cu informatii devine ” apetisant „, creste notorietatea lui pe internet si aduce vizitatori pe pagina .

La fel, articolul tau, poate creea back-link-uri, referinte de pe alte site-uri , legaturi catre articolul tau si aceste back-link-uri maresc rank-ul paginii astfel Google -ul il indexeaza crescand rank-ul sau , astfel urca pe pozitiile fruntase in cautarile unui utilizator pe net.

Articolele trebuie sa aiba titluri interesante si sa coincida cat mai mult cu cererile si intrebarile vizitatorilor.Ulterior ele pot fi indexate si plasate sub forma de e-book-uri sau in lista ta de arhiva.

In concluzie, cele scrise de mai sus nu reprezinta decat o privire de ansamblu a ceeace ai putea sa faci tu cu un articol de marketing . Poti sa exploatezi la maximum potentialul acestui tip de promovare , ” articolul de marketing” ! Nu uitea continutul site-ului tau aduce vizitatori si ridica rank-ul promovand-ul !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *