Promovare SEO

SEO (search engine optimization / optimizarea pentru motoarele de cautare) este in prezent, unul dintre cele mai formidabile tool-uri de marketing on-line. Aproape trei sferturi din traficul de prospecti de pe Internet este orientat catre un site prin motoarele de cautare.

SEO, ca proces, asigura un trafic targetat pe site-ul dumneavoastra (adica un numar de persoane intr-adevar interesate de produsul/serviciul pe care-l aveti de oferit), prin optimizarea unor cuvinte relevante (numite ‘’cuvinte cheie’’) care va descriu afacerea. SEO va ofera o pozitionare mai buna in motoarele de cautare ceea ce duce la un trafic mai intens pe site, prin urmare la crestere si profit.

Promovarea prin SEO necesita impunerea a unei balante intre viziune, utilizarea corecta a tehnologiei de varf, metode de masurare a rezultatelor, toate aplicate perseverent si cat mai corect.

Multe firme/consultanti care se ocupa de promovarea SEO sustin ca isi pot plasa clienti in topul motoarelor de cautare dar nu le explica procesul in sine si evita orice raspundere. Noi insa discutam deschis cu clientii nostrii, le explicam ce facem si cerem comisionul de agentie doar la atingerea obiectivului stabilit. In functie de buget si obiectivele de atins putem face atat promovare off-site cat si on-site. Ne vom concentra insa asupra formelor de promovare care au efecte majore asupra rankingului site-ului dvs. in motoarele de cautare.

In concluzie, noi va putem ajuta prin promovarea SEO:

–          sa va mariti lista de clienti;

–          sa atingeti mai repede obiectivele de business propuse prin dezvoltarea unor solutii personalizate afacerii dvs.;

–          sa fiti la curent cu cele mai noi tehnici de optimizare;

–          sa integram impreuna soluţiile SEO in planul dumneavoastra de marketing.